AX3000 moduli

Energetski certifikat
AX3000 energetski certifikat, ovisno o vrsti i tipu projekta, nudi mogućnost izrade izračuna nekoliko varijanti po projektu, što ga čini optimalnim i snažnim instrumentom za profesionalan rad.
 
Energetska simulacija zgrade
Povežite energetsku učinkovitosti i arhitekturu profesionalnim programom za izračun Energetske iskaznice i cjelokupne energetske simulacije objekta. To je idealan instrument za dinamičko - termičku simulaciju vašeg objekta bez obzira radi li se o novogradnji ili sanaciji.
 
Modul Ventilacija i klimatizacija
Jednostavno i brzo do proračuna ventilacije, izvedbenih nacrta i planova montaže za ventilaciju i klimatizaciju. AX3000 daje vam kompletnu dokaznicu mjera, komada i potrebnog materijala. Postoji i mogućnost direktne veze sa CNC strojevima. 
 
Modul Grijanje
Modulom za grijanje projektiranje kompleksnih postrojenja nikad nije bilo lakše. Proračunajte i iscrtajte sve vrste grijanja, od klasičnog radijatorskog - sve do složenih sustava plošnog grijanja i toplinskih pumpi. Birajte između različitih načina povezivanja grijačih tijela i ostvarite optimalnu kombinaciju na svakom projektu.   
 
Modul Sanitarije
Integrirani 2D/3D elementi za brzo i lako crtanje popraćeni su naprednim mogućnostima izračuna vodovada (hladne i tople vode te cirkulacije) i odvodnje prema najnovijim standardima u graditeljstvu (UNI EN 12056)...
 
Modul Elektro
Za brz izračun električnog opterećenja, napona i generiranje listi za kablove te iscrtavanja kabliranja.
 
Rashladno opterećenje
Dodatak je na modul Ventilacija i služi za izračun rashladnog opterećenja prema VDI 2078.
 
Svi AX3000 moduli tvore sveobuhvatni trodimenzionalni CAD/CAE/CAM sustav za projektiranje instalacija. Svi moduli su potpuno kompatibilni na sve tri platforme: Allplan, AutoCAD, i Brisccad.
Kompletno rješenje AX3000 je prevedeno na Hrvatski jezik i podržava hrvatske zakone i norme.